Kontakt dit hotel i Hasle

Få dine drømme opfyldt her

KYSTEN HOTEL i Hasle er dit charmerende hotel på Bornholm, når du vil opleve øen, samle familie, venner og kolleger til hyggeligt samvær, festlige fejringer og møder & konferencer i særprægede og historiske rammer fulde af autencitet, atmosfære og sjæl.

HOTEL KYSTEN
Vestergade 65
3790 Hasle – Bornholm

CVR: 44456478

Hotel Kysten på Google Map

Her finder du dit hotel på Bornholm

Hotellet (den røde markør) ligger i Vestergade med udsigt over Hasle Havn med de smukke røde pakhuse og Østersøen. Bag de røde pakhuse finder du den nærmeste strand og 300 m mod nord Hasle Havnebad. 300 m bag hotellet ligger Grønbechs Gård og 700 m mod syd øens hyggelige Hasle Røgeri. Og sådan kunne vi blive ved, for du kan faktisk ikke bo mere centralt i Hasle og på hotel på Bornholm.

Vis lokationen på Google Maps her.

Kontakt os på +45 51 72 72 26 eller booking@hotelkysten.dk.

Skal du holde møde, konference eller fest på hotel i Hasle?

Kom langt væk fra hverdagen og få dine deltageres fulde opmærksomhed i helt andre rammer, der kan inspirere til nye ideer og hyggeligt samvær. Kontakt os og lad os sammen finde frem til netop det, du går og drømmer om på hotel i Hasle.

Kontakt os på +45 51 72 72 26 eller booking@hotelkysten.dk

Se mere om møder her.

Og fester her.

Restaurant Kysten sofaer vendt mod udsigten og med kikkerter til gæsterne
Løbeklub velfortjent jubel

Skal du arrangere tur for vennerne eller klubben på hotel på Bornholm?

Hasle inviterer jer på oplevelsen af det originale Bornholm og et indblik i øens natur, fiskeri og kunsthåndværk. Lad os hjælpe dig med at arrangere den mest fantastiske tur på hotel på Bornholm for din vennegruppe eller klub, hvor I er aktive om dagen og bliver forkælet i de skønne og hyggelige omgivelser morgen og aften.

Kontakt os på +45 51 72 72 26 eller booking@hotelkysten.dk.

Skal I til Folkemødet 2024?

Søger I efter et charmerende hotel på Bornholm, hvor deltagerne fra jeres virksomhed eller organisation kan bo samlet under Folkemødet 2024? Og hvor I har plads til at arrangere egne events og invitere kunder eller andre interessenter på mad og drikke og andet relationsskabende samvær? Tænk, hvis I kunne få et sted som HOTEL KYSTEN helt for jer selv! Hyggelige, skønne og stemningsfulde boutique-hotel-rammer lidt væk fra Folkemødet i Allinge, så I har deltagernes fulde opmærksomhed. Og vi tør næsten garantere at solnedgangs-udsigten vil slå benene væk under dem alle.

Kontakt os snarest muligt på +45 51 72 72 26 eller booking@hotelkysten.dk.

Folkemødet på Bornholm

Foto: Destination Bornholm 

Gårdhave

J&L Hotels driver 2 hoteller på Bornholm

HOTEL KYSTEN i Hasle og JANTZENs HOTEL i Gudhjem ejes i dag af Jan & Lars, der har boet på et stort antal hoteller i hele verden. De ved hvad de foretrækker ved et hotel og det danner baggrund for de 2 hoteller på Bornholm: enkelhed, personlig og hyggelig atmosfære, feel-good oplevelse, og en ligetil afslappethed der får dig ned i gear.

Besøg JANTZENs HOTEL i Gudhjem her.

Følg os på sociale medier