Galleri – Dit hotel ophold Bornholm

Få et charmerende hotel ophold på Bornholm

På det charmerende HOTEL KYSTEN i Hasle venter dig et uforglemmeligt hotel ophold på Bornholm. Lad billedgalleriet her give dig et indtryk af det skønne historiske hotel, den hyggelige terrasse, den mageløse udsigt & solnedgang, den lækre morgenmad, tapas og forfriskninger, husets sjæl og atmosfære, og – mest af alt – det hyggelige hotel ophold der venter dig.

Book dit hotel ophold på Bornholm her hos os

Læn dig tilbage og find roen på dit hotel ophold på Bornholm. Nyd udsigten, havet og himlen. Gå en tur på havnen eller stranden. Glæd dig over at være i en lille by på en ø midt i Østersøen.

Med en unik sjæl og en skøn blanding af moderne indretning i delikate farver og cirkulære loppefund, er HOTEL KYSTEN en oplevelse udover det sædvanlige. Det er ikke bare et sted at overnatte. Det er en destination i sig selv.

Her tilbyder vi dig ro, autensitet, sjæl og god service – under himlen – over havet – på Bornholm

Læs mere om hotellet her.

Bornholm ophold med  skøn havudsigt – og solnedgang

Er du vild med med havudsigt og fantastiske solnedgange? Så er et Bornholml ophold på HOTEL KYSTEN lige noget for dig – et af de skønneste hoteller med havudsigt på Bornholm.

For hotellet ligger i Hasle på det der kaldes Guldkysten på grund af den fantastiske udsigt til øens flotteste solnedgang.

Her har suite, værelser med havudsigt, restaurant og terrasse en helt spektakulær udsigt, når solen går i seng bag horisonten og intenst farver både himmel og hav på sin vej. Og om dagen kan du nyde synet af himmel og hav, og følge med i livet på Hasle Havn.

Se vores værelser her.

Hvad gæsterne om deres ophold på Bornholm?

Ægte bornholmsk stemning

“Det er ægte bornholmsk stemning. Autentisk og gennemført til mindste detalje. Rent og man følte sig utrolig velkommen. Fantastisk udsigt over havnen. Kommer meget gerne igen.

Magda – Booking.com (5 stjerner)

Udsigten slår alt

“…udsigten til solnedgangen fra terrassen slår alt …. 🙂

Ib V – Tripadvisor (5 stjerner)

Uovertruffen udsigt

“Fantastisk dejligt sted med uovertruffen beliggenhed. God atmosfære i hyggelige omgivelser.”

Ole Johansen – Google (5 stjerner)