Info om dit Bornholm hotel

Værd at vide om dit ophold

Sæt dit indre feriekompas mod Hasle på den bornholmske vestkyst. Så er du på helt rette kurs til dit Bornholm hotel. Uanset om du kommer med fly eller færge til Bornholm, kører i bil, på cykel, til fods, eller med bus, melder HOTEL KYSTEN sig klar med hygge, charme, ro og afslapning. Orientér dig her om bl.a. parkering, indkøb mv. i Hasle.

Parkering Hasle

Hasle er en by med små gader. Lige udenfor hotellet er der plads til omkring 6 biler. Derudover kan du finde parkering Hasle i gaderne omkring hotellet og på havneområdet lige neden for hotellet. Andre steder i byen finder du tidsbegrænsede parkeringspladser.

Ankommer du i bil, råder vi dig til at læsse bagagen af ved hotellet og derefter finde en parkeringsplads i nærheden.

Har du brug for en ladeplads til elbil, finder du disse på torvet ca. 100 meter fra hotellet.

Rart at vide om tjek-ind, tjek-ud & betaling

Du kan få adgang til dit værelse på HOTEL KYSTEN fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Den dag du afrejser, beder vi dig tjecke ud senest kl. 11.00. Betaling sker ved tjek-ind og kan ske med betalingskort.

Bornholm badehotel og bademuligheder

Der er masser af bademuligheder fra dette Bornholm badehotel. Der er kun 200 m til Hasle bystrand, 300 m til Hasles flotte havnebad, og 15 min. gang til den lange hvide Sydstranden.

Husk selv at medbringe badehåndklæde, da hotellets håndklæder bør blive på værelset.

Vil du sove længe på dit Bornholm hotel?

Så opfordrer vi dig til at placere det lille ”Do not disturb”-skilt (som du finder på indersiden af værelsesdøren) på ydersiden af døren. Så ved vi at vi ikke skal ordne dit værelse som det første, når vi ordner værelserne dagligt mellem 10.00 og 16.00.

Dejlig hotel morgenmad

Værelsespriserne på HOTEL KYSTEN inkluderer alle morgenmad med friskbagt brød, kaffe eller te og lokale specialiteter. Du kan få denne gode start på dagen mellem kl. 8.00 og 10.00 i restauranten eller på terrassen med panoramaudsigt udover Østersøen .

Se mere her.

Væk hjemmefra, men stadig forbundet

Selvom du er væk hjemmefra, har du stadig god mulighed for at følge med og være forbundet via HOTEL KYSTENs hurtige wifi-forbindelse.

TV kun i TV-stuen

Her på hotellet har vi søgt at skabe et afslappende miljø, hvor du inviteres til hygge, samvær og fordybelse. Derfor finder du ikke TV på værelset, men i TV-stuen.

En udfordring for gangbesværede

HOTEL KYSTEN er et skønt gammelt hotel med høje trappetrin ind til hotellet, trappe op til værelserne og hvor terrassen ud mod havet er i flere niveauer. Derfor gør vi opmærksom på, at dette Bornholm hotel kan være en udfordring for gangbesværede.

Brug for en ekstra opredning?

Ekstra opredning tilbydes på hotellet i lejligheder og suite til 400 kr. pr. opredning pr. nat.

Babyseng kan bestilles på booking@hotelkysten.dk inden ankomst til 400 kr. pr. seng pr. ophold.

Må jeg tage kæledyr med på dette Bornholm hotel?

Det må du i en af hotellets lejligheder, hvis du oplyser det ved booking og dit kæledyr er en velopdragen og rolig hund.

Se vores værelsestyper her.

Et ikke-ryger hotel

Af hensyn til andre gæster er rygning ikke tilladt på hotellet. Det gælder både indendørs og på hotellets altaner. Vil du ryge, beder vi dig om kun at ryge på terrassen.

Mad & drikke på hotellets terrasse

Du er som overnattende gæst velkommen til at slå dig ned på HOTEL KYSTENs terrasse, som er privat for hotellets overnattende gæster og for betalende gæster udefra. Bemærk venligst at det kun er tilladt at nyde mad og drikke købt på hotellet på terrassen.

Hvordan kommer man til Bornholm?

Der er flere muligheder at vælge imellem, når du skal til Bornholm:

I bil (HUSK PAS!)
Kør over Øresundsbroen og videre ad E65 gennem Sverige til Ystad.  Herfra går hurtigfærgen og overfarten tager 1 time og 20 minutter.

Du kan også vælge at tage færgen fra Køge. Den har en afgang om dagen kl. 00.30 og er fremme i Rønne kl. 6 næste morgen. Det er muligt at bestille kahyt, så du kan vågne udhvilet op og begynde dit eventyr på Bornholm.

På begge færger er det også muligt at gå ombord og evt. medbringe cykler.

Link til Bornholmslinjen finder du her.

I bus (HUSK PAS!)
Kombardo bussen kører fra København og direkte til færgeterminalen i Ystad. På nogle afgange kører bussen ombord på færgen, på andre går du selv ombord på færgen (shuttlebus-afgange). Din bagage afleveres på bagagevogne og du kan afhente din bagage ved ankomst til færgeterminalen i Rønne.

Link til Kombardo Ekspressen finder du her.

Med tog (HUSK PAS!)
Der går tog til Ystad fra Københavns Hovedbanegård. Med et enkelt og nemt skift i Malmø Hyllie i Sverige bliver du transporteret direkte til færgeterminalen i Ystad.

Link til Skåne Trafik finder du her.

Med fly
Fly til Bornholm betjenes af DAT og der er afgange fra Københavns Lufthavn, Billund og  Aalborg. Fra lufthavnen går der busser videre ud på øen. Det er også en mulighed at leje en bil på forhånd, der så står og venter på dig i lufthavnen.

Link til DAT finder du her.

Hvordan kommer man fra Rønne til Hasle?

Er du i bil kører du de 11 kilometer nordpå til Hasle ad rute 159.

Er du på cykel følger du cykelvejen til Hasle. Den går gennem skov og videre ad Nyker Strandvej til Hasle.

Er du gående kører der bus fra busterminalen beliggende lige ved færgeterminalen.

Busser på Bornholm

Indkøbsmuligheder i Hasle

Hasle er en lille by, men byen er beriget med hele to dagligvarebutikker:

Superbrugsen.

SPAR Købmanden.

Under himlen – over havet – på dit Bornholm hotel

For der, midt i Østersøen, på den vestlige del af Bornholm, midt imellem Rønne og Hammershus, ligger Hasle By i det område, der kaldes Guldkysten pga. den mageløse solnedgangsudsigt. Og der, midt i byen, med udsigt over Hasle Havn og Østersøen, banker HOTEL KYSTENs hjerte for at være dit charmerende og uforglemmelige Bornholm hotel, mens du oplever øen. Et hotel, som du får lyst til at besøge igen og igen.

Se hvorfor her.