Festlokaler Bornholm

Charme og sjæl til din helt uforglemmelige fest på Bornholm

I Hasle finder du de mest charmerende festlokaler på Bornholm. Hold din fest med overnatning på det smukke HOTEL KYSTEN. Her kan dine drømme om helt uforglemmelige festligheder komme til live, uanset om du skal fejre fødselsdag, bryllup, konfirmation, andre af livets højdepunkter – eller om du blot vil samle venner eller familie til hyggeligt samvær i særprægede rammer fulde af autenticitet, atmosfære og sjæl.

Fest med overnatning er uforglemmelige fester

Når du inviterer dine gæster, ikke blot til fest, men til fest med overnatning, får du mulighed for at samle gæsterne både før, under og efter selve festen. Det ryster gæsterne sammen, får facaderne til at falde, giver gæsterne mulighed for at lære hinanden at kende, og skaber en helt anden og helt uforglemmelig stemning og oplevelse af fællesskab. Her hos os finder du de ideelle rammer til din fest med overnatning.

Se foto-galleri her.

Flasker på køl på terrassen med havudsigt
Indgang til Hotel Kysten med blomster og skilt på facaden

Lej et helt hotel

Vil du holde din fest et smukt og hyggeligt sted, hvor I kan få det hele for jer selv? Så skal du ikke lede længere. På det charmerende HOTEL KYSTEN i Hasle på Bornholm kan du holde din fest for maksimalt 100 gæster, hvoraf 50 kan overnatte. Vi kalder det: lej et helt hotel.

Kontakt os og lad os sammen finde frem til, hvordan vi kan gøre din fest til en helt uforglemmelig oplevelse på vores smukke hotel.

Kontakt os på +45 51 72 72 26 eller booking@hotelkysten.dk.

Festlokaler Bornholm med overnatning

Din fest i HOTEL KYSTEN festlokaler på Bornholm bliver noget helt særligt, når du og dine gæster sammen oplever den storslåede solnedgang fra hotellets terrasse og restaurant.

Solnedgangen er magisk og overgår selv det vildeste fyrværkeri eller anden form for underholdning.

Det er disse skønne rammer med sjæl, atmosfære, stemning og charme, der er med til at gøre din fest til noget helt særligt.

Læs mere om HOTEL KYSTEN her.

Festlokaler Bornholm med udsigt til solnedgang
Flasker på køl på terrassen med havudsigt

HOTEL KYSTENs terrasse

Modtag dine gæster på den charmerende terrasse og byd dem velkommen med en drink, mens I hilser på hinanden og nyder den storslåede udsigt over Hasle Havn og Østersøen. Den fås ikke bedre.

Terrassen ligger lige udenfor hotellets festlokaler. Den er delt i to niveauer og har masser af plads til alle dine gæster.

Her får I overblikket over rammerne og fordøjer de mange sanseindtryk, inden vi tjekker jer ind på jeres dejlige værelser.

Hold fest med overnatning

Når du holder fest hos os, har dine gæster mulighed for at overnatte på hotellet.

Du og dine gæster kan overnatte i hotellets 22 værelser. Værelserne er alle individuelt indrettet i klassisk og vintage stil, har eget badeværelse og enten havudsigt eller udsigt over Hasle by.

Stemningen er overalt på hotellet personlig, uformel og charmerende. Og de mange vintage- og loppefund giver anledning til mange snakke gæsterne imellem.

Læs mere og se værelserne, der hører med til fest med overnatning.

Hotel på Bornholm dobbeltværelse indrettet med antikke møbler
Festsal med udsigt

Festsalen

Vores festsal er dækket op og pyntet til netop din fest, og vores køkkenchef og personale står klar til at give dig og dine gæster en fantastisk madoplevelse – og til at sikre at du som vært kan læne dig trygt tilbage og nyde samværet med dine gæster.

Festsalen har via terrassedørene udsigt til havet og dine gæsterne kan både ude og inde nyde udsigten og følge med i solnedgangen.

Restauranten & festsalen er unikke festlokaler Bornholm

Når det er tid til selve festen, samles dine gæster til en velkomstdrink i den smukke restaurant med de store vinduespartier eller terrassen med udsigt til Østersøen.

I restauranten har vi langs de store vinduespartier ud mod vandet, placeret en række røde sofaer, så dine gæster virkelig kan nyde havudsigten.

Læs mere om restauranten her.

Kysten Restaurant Bornholm med panoramaudsigt gennem døre og vinduer
Bryllup på Bornholm brudebuket og hænder med ringe

Bryllup på Bornholm

Skal I holde bryllup på Bornholm – eller kobber-, sølv- eller guldbryllup, er I velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Ønsker I en helt uforglemmelig og romantisk dag i nogle helt unikke omgivelser? Så hold bryllup på Bornholm og HOTEL KYSTEN.

Vores festlokaler er til rådighed hele året – med overnatningsmulighed for jeres gæster under samme tag.

Sammen med jeres gæster kan I – på alle tider af året – nyde samværet, forplejningen og havudsigten i alle vores festlokaler.

Kontakt os.

Selskabslokaler Bornholm

Hasles og Bornholms borgere er også hjertelig velkomne på HOTEL KYSTEN – både til hverdag og fest.

Både Restaurant Kysten og hotellets Festsal er unikke selskabslokaler på Bornholm. Se mere her og i vores galleri af fotos af hotellet her.

Kontakt os for tilbud på fødselsdag, bryllup, konfirmation og andre festligheder og sammenkomster i HOTEL KYSTENs selskabslokaler i Hasle på +45 51 72 72 26 eller booking@hotelkysten.dk.

Kysten Restaurant til fest og møde
Hotel Kysten set fra Hasle Havn med lystbåde og spejling af hotellet i vandet

Hasle bidrager til din fest

Hasle byder på mange forskellige seværdigheder og aktivitetsmuligheder, som du og dine gæster kan opleve hver for sig eller i samlet flok, når I overnatter i byen. Vi hjælper dig naturligvis gerne med forslag og ideer.

På Bornholm er intet mere end 20-30 min. kørsel væk, så I har rig mulighed for at se alt det I ønsker på øen.

Læs mere om oplevelser i Hasle & på Bornholm her.

Skal du ikke holde fest, men arrangere tur for vennerne eller klubben?

Det kan vi også hjælpe dig med. Hasle byder på et fantastisk terræn for vandre-, løbe- og cykelture. Lad os hjælpe dig med at arrangere den mest fantastiske tur for din vennegruppe eller klub, hvor I er aktive om dagen og bliver forkælet i de autentiske og hyggelige omgivelser morgen og aften.

Kontakt os på +45 51 72 72 26 eller booking@hotelkysten.dk.

Venner i velfortjent jubel efter løbetur på Bornholm
Udsigt fra Restaurant Kysten gennem terrassedøre og med flasker på køl i bowle

Hold fest eller selskab hele året

Uanset på hvilken tid af året, du skal holde selskab eller fest, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Vores festlokaler på Bornholm er til rådighed hele året – også efterår, vinter og forår.

Og den fantastiske solnedgang kan opleves hele året – blot på forskellige tider.

Kontakt os.

Tak

“Tak for en fantastisk dag. Skønt lokale, personale og udsigt.
Isabelle havde en dejlige dag. Kan stærkt anbefales.”

Dina – mor til konfirmandinde